fbpx

Apostem per l’esport i un sistema de vida saludable

Per què estudiar a DiR — CIC?

Únic centre de Formació Professional reconegut i certificat per L'EHFA (European Health and Fitness Association), i pel registre Europeu de professional del Fitness EREPS, que certifica al nostre alumnat com a professional acreditat en el món del fitness.

L’experiència

El DiR i el CIC, aposten per unificar la seva visió en l’ensenyament i es fusionen per crear un model de grau basat en l’esport i la vida saludable.

Per a tot tipus d’usuaris i en diferents espais de pràctica, dinamitzant les activitats i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i la salut, garantint-ne la seguretat i aplicant criteris de qualitat, tant en el procés com en els resultats del servei per a tot tipus d’usuaris i en diferents espais de pràctica, dinamitzant les activitats i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i la salut.

Demana cita
i et truquem
Demana cita
i et truquem

O truca’ns al:
932 001 133
Aquesta pàgina utilitza galetes “cookies” per millorar l’experiència de l’usuari durant la navegació. En cas de continuar navegant per aquest lloc web es presumirà que s'ha acceptat el seu ús. Llegir més